Followers

There was an error in this gadget

Thursday, July 28, 2011

Falling in Love~Siti Nurhaliza [Memang betul2 Falling in Love lah~]

Tak mau cakap banyak, siapa yg peminat kipas susah mati Dato Siti mesti dah lama tau lagu ni kan kan kan..so hari ni just nak share lagu ni dengan anda semua, feeling2 falling in love jap sementara tggu bola malam ni kan~

Enjoy!!! =D

Live Performance kat APM hari tu..cute you!!!


Kat bawah ni liriknya~so sambil2 dengar boley la nyanyi sekali...

Falling in Love 

Once in a lifetime
An angel sweeps you off your feet
And everything I’m about
Dissapears before my eyes
You’re taking me higher when I hear you speak to me
It is so familiar but I’m caught up in this fantasy

Chorus
No I can’t seem to find myself
Oh I can’t seem to ease my mind
Oh I think I’m falling I’m falling and I can’t stop falling
I’m falling in love with you
When I look into your eyes
I see your love that comforts me
Every now when I go to sleep
I wait to see you in my dreams
You’re taking me higher when I hear you say my name
I’m trying to tell you that I never want to let you go
Ulang Chorus
Over and over again *something something* my mind
I can see it clearly
You give me something new to believe in
Come take me away
Ulang Chorus 2X




p/s: peminat kipas susah mati siti jugak~ =)

Doa Kami Sentiasa Bersama Harimau Malaya!

Assalammualaikum semua...

Tiba-tiba tergerak hati pula nak update blog ni..Ye lah,mesti sekarang ni semua rakyat Malaysia and supporter team Harimau Malaya tak sabar2 nak tunggu perlawanan timbal balik Malaysia vs Singapura, hari ini 28 Julai 2011, jam 8.45pm di Stadium Nasional Bukit Jalil sempena pra kelayakan Piala Dunia 2014 [Singapura mendahuli 5-3 sekarang ni]. Walaupun kite tak main pun kat atas padang tu,tapi nervous sangat nak tunggu game malam ni!



Yang tak dapat tengok live kat Bukit Jalil malam ni, jangan risau...Sudah semestinya siaran langsung akan dibawakn terus ke kaca tv ruman anda, tak perlu bersesak2, tak perlu risau2 nak cari parking, tonton sahaja di rumah bersama keluarga, sahabat handai, saudara mara, dan kucing2 anda.

 Siaran langsung di RTM, Astro Arena etc kan ada. =) 


Walaupun tidak bersama di Bukit Jalil, yang penting semangat dan sokongan kita kepada team Malaysia tetap ada!Go Malaysia!!!Go Harimau Malaya!!!

Abg Safee tolong kasi gol banyak2 malam ni ye...Sumbat je la berapa banyak gol yg abg nak..Hihi..

Doa kami sentiasa bersama Harimau malaya~Penuhkan Stadium Bukit Jalil, kedai mamak, rumah2 and di mana sahaja dgn jersi2 team Malaysia [malam ni pakai jersi Biru daaa...]. Berikan sokongan kita yang tidak berbelah bahagi dan yang penting malam ni semua player tunjukkan la permainan anda semua yang bertaraf Barclay tu ye..hehe..

Apa2 pun, Semoga Berjaya, Good Luck, All The Best kepada semua pemain2 malam ni...Bermainlah berhabis-habisan, berjuang lah bermati-matian sehingga ke titisan peluh kalian yang terakhir..Baham Singa malam ni habis2!!!

Kejayaan pasti milik kita!!Malaysia Boleh!!!

p/s: Malam ni tgk di rumah je dgn family tercinta..jauuuhh nak g Bukit Jalil tu.. =)



Tuesday, July 26, 2011

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak =)

Assalammualaikum wbt..Limpahan kesyukuran dipanjatkan kepadaNya kerana masih memberi kita peluang untuk bernafas dan menjalani kehidupan di bumi Allah swt ini..

Lama sangat tak update blog ni, tu pun dgn tak tersengajanya terbuka blogspot ni..hehe..so alang2 tu,post la entry baru kat sini..So berbalik kepada topik di atas,tak nak la celoteh panjang2..Semua pun tahu dalam beberapa hari lagi kita akan menyambut ketibaan bulan yang paling mulia dlm Islam iaitu bulan Ramadhan..rasa sekejap sahaja kan masa berlalu,macam baru je raye hari tu..ni dah puasa pula..

So dah nak masuk bulan baik ni,eloklah kalau kita bermaafan dgn saudara mara n rakan taulan kita, dgn harapna dan izinNya semoga amalan2 kita nnt akan lebih diberkati kan..Lagipun,memaafkan org lain dan juga memohon kemaafan itu kan antara sifat2 yang disukai oleh Allah swt juga.. =)

Dikesempatan ni saya nak memohon ampun dan maaf kepada semua saudara mara dan sahabat handai yang mengenali diri saya, kepada sesiapa sahaja yang pernah singgah di blog ini, segala salah silap perbuatan dan terlanjur kata yg buatkan anda terasa hati,tersinggung or tak suka dgn perangai n kelakuan saya,saya dgn rendah hati dan rendah diri memohon maaf dangan penuh keikhlasan..maafkan saya ye dari hujung rambut sampai hujung kaki..

Sama-samalah kita menyambut ketibaan Ramadhan..harap2 kita dapat mempertingkatkan lagi amalan, sentiasa memperbaiki diri dan menjadi insan yang lebih berguna..Insya Allah..Lastly, Salam Ramadhan dan Selamat Menjalani Ibadah Puasa kepada semua muslimin dan muslimat..

“ Wahai orang-orang yang beriman ! Kamu diwajibkan berpuasa sebagaimana diwajibkan atas orang-orang yang dahulu daripada kamu, supaya kamu bertakwa ”. (Surah al-Baqarah ayat 183)




p/s: Ketibaannya dinanti, pemergiannya pasti akan ditangisi...Salam Ramadhan buat semua umat Islam di seluruh dunia.. 

Tuesday, February 8, 2011

New Hobby~New Life

Assalamualaikum, Hye All!So dis is my first post,on my first blog, yg tibe2 jer tadi rasa nak create blog after tgk2 some of blogs yg memang dah femes memes dekat Malaysia ni..so nothin much to write for this moment,i'll write later bila dah ada idea ckit..

Hurm..skrg ni tgh trend kot org nak buat blog(actually dah lama..hihi),and some of them pun buat duit dr blogging..best kan?..i wish I am one of them..dok type2 je ngadap laptop kat umah,tetiba duit masuk jer..best best! :) so kat blog ni, I wish I could share sumthin about my interest to all of u..ape2 benda yg besh Insya Allah I nak share kat korang semua..

K laa all, actually tomorow (Feb, 9) I ada test for subject Research and BEL (saper blaja kat UiTM tawu la..hihi)..blaja pun x lagik ni..nice kan..sok g klas nagn mata panda la jwbnyer..wish me luck ye! I'll write soon!! :) Peace!

"You can't always get what you want, but if you try sometimes, you might find, you get what you need'' - The Rolling Stones