Followers

There was an error in this gadget

Thursday, July 28, 2011

Falling in Love~Siti Nurhaliza [Memang betul2 Falling in Love lah~]

Tak mau cakap banyak, siapa yg peminat kipas susah mati Dato Siti mesti dah lama tau lagu ni kan kan kan..so hari ni just nak share lagu ni dengan anda semua, feeling2 falling in love jap sementara tggu bola malam ni kan~

Enjoy!!! =D

Live Performance kat APM hari tu..cute you!!!


Kat bawah ni liriknya~so sambil2 dengar boley la nyanyi sekali...

Falling in Love 

Once in a lifetime
An angel sweeps you off your feet
And everything I’m about
Dissapears before my eyes
You’re taking me higher when I hear you speak to me
It is so familiar but I’m caught up in this fantasy

Chorus
No I can’t seem to find myself
Oh I can’t seem to ease my mind
Oh I think I’m falling I’m falling and I can’t stop falling
I’m falling in love with you
When I look into your eyes
I see your love that comforts me
Every now when I go to sleep
I wait to see you in my dreams
You’re taking me higher when I hear you say my name
I’m trying to tell you that I never want to let you go
Ulang Chorus
Over and over again *something something* my mind
I can see it clearly
You give me something new to believe in
Come take me away
Ulang Chorus 2X




p/s: peminat kipas susah mati siti jugak~ =)

1 comment:

  1. salam aidilfitri farah!

    maaf zahir dan batin!

    rajin2 le berblogging! he he :)

    ReplyDelete